Skip to Content

Henkilöesittely Vesa Arosuo

Tervetuloa sivuillemme!

Arkkitehti Vesa Arosuo on turkulainen arkkitehti, jolla on jo lähes kolmen vuosikymmenen kokemus ja näkemys suunnittelutyöstä. Vesa  perusti oman Arkkitehtitoimisto Arosuo Arkkitehdit Oy:n vuonna 2011 ja oli sitä ennen osakkaana Schauman Arkkitehdit Oy:ssä. Arosuo on saanut urallaan tunnustusta suunnittelutyöstään ja voittanut useita suunnittelukilpailuita.

Arosuo on opiskellut arkkitehtuuria Tampereen teknillisessä korkeakoulussa (nykyisin Tampereen teknillinen yliopisto) ja Tanskassa. Hän on suunnitellut uransa aikana lukuisia pientaloja, rivitaloja ja julkisia rakennuksia.

Vesan tyyli on skandinaavinen ja lämminhenkisen moderni. Lähtökohtana on tanskalainen estetiikka ja hygge, hyvään elämään kannustava pohjoismainen elämäntapa. Hänen töissä on läsnä tanskalaisen hygge-termin ydinasiat: kotoisuus, mukavuus ja elämän pienistä asioista nauttiminen. Tila luo puitteet viihtyisälle yhdessäololle.

 

”Pyrin suunnittelussani aina miettimään käytännöllisiä ratkaisuja tulevan asukkaan vinkkelistä, ottamaan huomioon kohteen ominaispiirteet ja tuomaan mukaan myös yllätyksellisiä yksityiskohtia.

Tervetuloa tutustumaan toimistomme töihin näillä sivuilla, instagramissa, facebook-sivuillamme ja tietysti elävässä elämässä.

Vesa Arosuo

Ota meihin yhteyttä tästä klikkaamalla!